Tapete foto


Fototapete

Fototapetul (tapetul foto) – este o soluție modernă și accesibilă pentru crearea unei ambianțe unice atât în interiorul casei de locuit cât și în birou sau spațiu comercial. Aceasta este cea mai bună metodă de a-ți crea propriul stil, alegând imaginea și aspectul coloristic potrivit pentru a primi plăcere estetică în fiecare moment ce Vă aflați în spațiu amenajat.

Domenii de aplicare

 

Capabilitățile moderne de imprimare vă permit să transpuneți pe perete orice imagine pe care o doriți. Tapetele personalizate transformă ambianța interiorului, redau un stil special și îmbunătățesc estetica încăperii. Totodată, pe lângă designul unic, acestea se disting prin rezistență coloristică și mecanică, sporind și mai mult cererea din partea studiourilor de design, și a persoanelor fizice. Fototapetele au început să fie folosite și în spațiile comerciale. În mod firesc, o importanță semnificativă este atribuită zonei în care vor fi amplasate. În cazul în care tapetul foto se află în sala de ședințe, desigur ar trebui să fie cât mai sobre, nuanța tapetului să fie calmă, pastelată, în timp ce imaginea ce urmează a fi aplicată pe fototapet ar trebui să corespundă stilisticii biroului. Situația este complet diferită dacă tapetul este aplicat în camera pentru copii. Într-o astfel de situație vă puteți permite o paletă extinsă de culori, inclusiv în timpul alegerii imaginii. Se poate face o singură concluzie: puteți și trebuie să achiziționați fototapete pentru spațiile de birou, astfel încât biroul dvs. să reflecte calitativ asupra angajaților.

 

Posibilitățile imprimării fototapetelor

Fototapetul este imprimat pe materiale de rulou pe o bază nețesută sau vinilică, cu o suprafață cu textură, lucioasă sau mată și nu pe hârtie simplă. Sunt durabile, lavabile, sunt capabile să mențină culoarea intensă o perioadă îndelungată. Compania noastră oferă o alegere de trei tipuri de imprimare a fototapetelor: Eco-Solvent, Latex și UV.

Tipuri de imprimare (click)

 

 

 

 

Raportându-ne la cerințelor clienților, îndeosebi în ceea ce privește prețul și calitatea, oferim o varietate de tipuri de imprimare a fototapetelor. De exemplu imprimarea Eco-Solvent este potrivită pentru spații comerciale, pe când cea Latex și UV sunt potrivite pentru apartamente și case de locuit. Alegerea vă aparține.Imprimarea UV – nu este cea mai accesibilă, dar are cea mai bună rezistență mecanică. Nu se decolorează nici după zece ani de utilizare. Nivelul siguranței ecologice este ușor peste medie.

Imprimarea Latex – este mijlocul de aur în imprimări, are un raport preț calitate excelent. Este sigură din punct de vedere ecologic deoarece cernelurile sunt pe bază de apă. Sunt ușor lavabile și nu se decolorează.


Imprimare Eco-Solvent – este rentabilă ca preț, are o calitate bună, unicul dezavantaj este prezența mirosului specific în primele zile după imprimare. Totodată nu este cea mai inofensivă metodă de imprimare din punct de vedere al siguranței ecologice și se potrivește mai mult pentru spații nerezidențiale, cum ar fi birouri, magazine sau saloane.
Ce tip de material puteti alege?

 1. Tapete de vinil – este potrivit pentru orice tip de imprimare. Sunt durabile și de o calitate bună, având o lățime de 1300mm.


2. Tapet nețesut grunduit – de asemenea este potrivit pentru orice tip de imprimare și este ușor de montat în orice condiții, având o lățime de 1070mm.


3. Tapet nețesut negrunduit – este potrivit pentru imprimare Latex și UV, fiind accesibil ca și preț dar este subțire la textură și nu este durabil. Are o lățime de 1060 mm.


Alegerea imaginii pentru imprimare

 

 

Oferim o gamă uriașă de imagini (peste 70 de milioane), inclusiv imagini 3D, permițându-vă să creați inclusiv efect tridimensionale deosebite. Desenul poate îmbunătăți vizual proporțiile camerei. Alegând culorile potrivite și imaginea potrivită, decorul de interior al încăperii tale capătă imediat stil și confort. Aveți ocazia să alegeți imagini pentru viitorul fototapet din catalogul nostru sau la următorul link: 

 

Montarea

  Dacă este necesar putem oferi servicii de instalare și pregătirea în prealabil a pereților pentru lipirea fototapetelor folosind grunduri speciale.  
De ce noi?

Suntem lideri pe piața realizării fototapetelor. Punem la dispoziție o gamă variată de texturi și imagini, e asemenea a 3 tipuri de imprimare, o abordare personalizată a fiecărei comenzi, cele mai noi tehnologii și personal bine pregătit, garantează cel mai bun preț fără a pierde calitatea. Livrăm întotdeauna produse de ce mai înaltă calitate în timp util, iar clienții noștri rămân mulțumiți.