SUNPRINTS.MDTapete foto - SUNPRINTS.MD

Tapete foto

Dacă doriți să reînnoiți interiorul, fără a recurge la reparații costisitoare, tapetele foto reprezintă opțiunea ideală. Imaginile alese și amplasate obiectiv ajută la mărirea vizuală a spațiului și amplasarea corectă a nuanțelor, la realizarea unui interior cu stil și adăugarea culorilor vii în spațiul înconjurător.

Sun Prints propune servicii de imprimare a imaginilor pe tapete, pînze, flizelină și alte materiale rulante.La noi puteți comanda panouri de orice mărime, alegînd o imagine din baza noastră de date sau propunînd varianta proprie de decorare. Decorarea pereților încăperii cu tapete foto este o adevărată comoară pentru cei care doresc să creeze în locuința personală un interior unic. Este suficient să alegeți imaginea și textura pînzei, apoi a realiza aplicarea pe pînză a desenului ales și a îndeplini decorarea încăperii.

Avantajele comenzii serviciilor pentru aplicarea imaginii pe tapetele studioului nostru:

    Posibiltatea alegeii a orice tip de imagini din catalogul nostru sau al partenerului nostru pe www.shutterstock.com. La fel puteți propune varianta personală pentru decorare.
    Rezistența. Tapetele foto nu devin palide cu timpul, păstrînd timp de mai mulți ani culorile vii.
    Aspect ecologic. Tehnologia imprimării UV permite obținerea imaginilor absolut inofensive, care pot fi folosite în cadrul interiorului.
    Simplu în îngrijire.
    Economic.

Serviciile noastre

La studioul Sun Prints puteți comanda și achiziționa tapete foto cu imagine sau fotografie selectată individual. Aplicăm imaginea pe tapetele din vinilin sau alte materiale potrivite pentru imprimarea UV. Specialiștii noștri vă pot ajuta să alegeți varianta optimă, lățimea și conturul imaginii, vor sugera recomendații în privința designului. Efecuăm la fel transportarea și instalarea tapetelor foto.


Top