Imprimare format mare


Imprimare format mare

Imprimare format mare – este o tehnologie cu jet de cerneală care vă permite să aplicați imagini pe diverse materiale în rulou sau rigide cu dimensiuni mari mai mari de 500 mm lățime.
Cele mai utilizate materiale de imprimare sunt: film de vinil (oracal), plastic, sticlă, acril, PAL și MDF, lemn, hârtie, materiale textile, plasă pentru bannere (plasă), precum și pânză ori tapete.

Domenii de aplicare
Imprimarea format mare și-a găsit locul în toate domeniile activității moderne. În zilele noastre este dificil să ne imaginăm un magazin fără un panou informativ și un program de lucru, un cinematograf fără postere, muzeu sau spital – fără standuri și panouri informative. Nici o nuntă modernă nu are loc fără un banner luminos, care devine imagine de fundal pentru fotografii de neuitat. Imprimarea format mare este utilizată pentru a crea publicitate în aer liber (bannere, afișe, standuri, stickere). De asemenea este adesea folosit pentru a decora construcții publicitare care de la mare distanță atrag privirea potențialului client.
Dacă vorbim de volume mai mici, atunci imprimarea format mare este folosită la decorarea vitrinelor magazinelor, crearea boxelor luminoase, standurilor pentru expoziții și prezentări, decorarea echipamentelor comerciale și materialelor punctelor de vânzare/informare, recepțiilor.
Ca decor de interior, imprimarea format mare este folosită pentru fabricarea brâurilor de bucătărie, fototapetelor, picturilor pe pânză, sticlă sau lemn, precum și a panourilor decorative.

Posibilitățile imprimării format mare
Oferim o gamă largă de aplicare a imprimării format mare, care vă permite să aplicați imaginea dorită pe aproape orice tip de suprafață plană sau materiale rolă. Aceste avantaje sunt datorate celor mai noi echipamente de imprimare pe care le folosim: Imprimare UV, Imprimare Latex și Imprimare Eco-Solvent.
Tipuri de imprimare format mare

Imprimare UV (sau printul UV) – are cea mai mare rezistență mecanică și de păstrare a culorii. Culorile nu se estompează la soare cel puțin 8 ani. Este potrivit pentru imprimare pe sticlă, imprimare pe lemn și textile, imprimare pe bannere și vinil, precum și pe alte materiale cu suprafață plană și materiale rulou. Este cea mai universală metodă de imprimare format mare. Dispunem de trei imprimante cu această tehnologie și oferim imprimare de înaltă calitate pentru suprafețe cu o dimensiune maximă de până la 2050×3200 mm. Dispune imprimante pentru imprimare UV placă, precum și imprimante pentru imprimarea UV pe materiale rolă.

Imprimare Latex – este cel mai bun tip de imprimare pentru decorul de interior. Cernelurile pe bază de apă sunt sută la sută ecologice, inofensive, fără mirosuri neplăcute și substanțe volatile. Densitatea optică de neegalat vă permite să obțineți rezultate excelente atunci când imprimați fototapete, pânză, piele ecologică, precum și imprimarea pe textile și textile iluminate din spate (backlit). Lățimea maximă a rolei de imprimare este 1600 mm. Aflați mai multe detalii despre tehnologia de imprimare Latex.

Imprimare Eco-Solvent – este alegerea excelentă pentru imprimarea produselor publicitare sezoniere, care nu necesită o rezistență lungă la lumină și/sau durabilitate. Viteza rapidă de fabricare precum și prețul scăzut este un atu atunci când aveți un buget redus pentru publicitate și la volume mari de imprimare. Este excelent pentru aplicații pe vinil, autocolante, afișe, imprimare banner, imprimare plasă și alte tipuri de materiale publicitare. Lățimea maximă a rolei este de 1600 mm. Aici vă puteți familiariza mai detaliat cu privire la imprimarea Eco-Solvent.
De ce noi?

O abordare complexă la fiecare comandă, cele mai noi tehnologii și personal bine calificat garantează cel mai bun preț fără a sacrifica din calitate. Peste 9 ani de experiență pe piața imprimărilor, poligrafiei și tipografiei. Producem întotdeauna calitativ și la timp. Pentru mai multe informații, contactați-ne la numerele de telefon menționate pe pagina de contact.Prețuri imprimare format mare

Imprimare Latex – de la 140 lei metru pătrat.
Imprimare UV – de la 150 lei metru pătrat.
Imprimare Eco-Solvent – de la 40 lei metru pătrat.