Imprimare pe mobilă


Imprimare pe mobilă

Imprimarea pe mobilă – este în primul rând decorarea mobilierului, cum ar fi mesele, dulapurile, fețele mobilierului de bucătărie, tăblia și pereții laterali ai paturilor, mobilierului din camera pentru copii etc., care sunt create prin imprimarea UV a unei imagini originale pe suprafața obiectului ales.

Domenii de aplicare
Imprimarea pe mobilă devine din ce în ce mai populară. Imprimarea este posibilă pe panourile din sticlă, PAL, MDF, PVC sau lemn. Orice idee poate fi pusă în aplicare. Ușile dulapului pot căpăta o imagine deosebită, elegantă, în culori pline, vor deveni „punctul forte” al interiorului tău, conferind camerei o atmosferă plină de rafinament și originalitate.

Avantajele imprimării UV a imaginilor pe mobilă
Astăzi, imprimarea UV a câștigat popularitate largă datorită principalelor sale avantaje:

● La imprimare nu se emit substanțe nocive, este complet sigur pentru sănătate;
● Viteză maximă de solidificare a cernelurilor pe elemente;
● Posibilitatea de a aplica imagini pe orice suprafață plană;
● Culori intense și luminoase ale desenului aplicat;
● Rezistență sporită la eforturi mecanice.Posibilitățile de a utiliza imprimare UV pe mobilă

Domeniul de aplicare este destul de vast, spre exemplu poate fi aplicat în decorarea a:

● fețelor de mobilier personalizate, blaturilor meselor, blaturilor meselor cantinelor
● ușilor, pasarelelor, podelelor și alte elemente de mobilier
● Aplicarea imaginilor grafice pe partiții de birou, recepții și alte decorațiuni și elemente de interior
● Crearea standurilor expoziționale, grafică pe articole de birotică.
Alegerea imaginii pentru imprimare

 

Un șorț de bucătărie nu este doar comoditate și durabilitate, ci este și un supliment frumos designului tău. Cea mai interesantă etapă din întregul proces este alegerea unei imagini, care desigur ar trebui să fie plăcută privirii. Orice imagine imprimată va aduce originalitate, schimbând aspectul general al interiorului bucătăriei tale. Aveți ocazia să vă familiarizați cu opțiunile noastre de imagini pentru șorț de bucătărie din catalogul nostru sau la următoarele link-uri: 

Siguranța ecologică a imprimărilor UV
Imprimarea UV pe mobilă se face fără cernelurilor pe bază solvenți, ceea ce face ca tehnologia să fie ecologică și mult mai sigură decât metodele tradiționale, cum ar fi serigrafia sau imprimarea cu solvent. Întrucât cerneala este fotopolimerizată instantaneu sub influența radiațiilor ultraviolete, nu există niciun risc de contact cu cerneala.De ce noi?

Folosim cerneluri UV exclusiv inofensive, care după uscare nu elimină nicio substanță toxică. Imprimantele noastre UV sunt performante, cele mai moderne ce oferă niște parametrii calitativi deosebiți al printurilor.
Avem experiență pe piața imprimărilor, tipografiei și poligrafiei de mai mult de 8 ani. Producem mereu calitativ și la timp. Pentru informații suplimentare contactați-ne la numerele de telefon din pagina de contact.Prețuri imprimare UV pe mobilă

Imprimare ultraviolet – de la 150 lei metru pătrat.