SUNPRINTS.MDBrâu de bucătărie - SUNPRINTS.MD

Brâu (Șorț) de bucătărie

Şorţul de bucătărie reprezintă elementul indispensabil în orice bucătărie. Rolul său de bază — protejarea pereţilor de pătrunderea grăsimii, apei şi murdăriei, însă în afara funcţiei de bază şorţul constituie un element original al decorului.

În designul modern tot mai des este folosit şorţul de bucătărie din sticlă –„skinali”, care nu doar protejează cu eficacitate zona de lucru, dar şi ajută să confere interiorului un stil unic datorită posibilităţii imprimării diferitor imagini şi ornamente.

Skinali posedă priorităţi esenţiale, care explică popularitatea acestuia în designul interior:

    Rezistenţă, durabilitate, rezistenţa la acţiunea apei şi fluctuaţiile temperaturii ( rezistă la temperaturi mai mari de 120 0C).
    Sticla nu intră în reacţie cu soluţiile lavative şi solvenţii.
    Skinali este simplu în deservire, se spală uşor şi nu acumulează murdăria.
    Sunt complet inofensive şi ecologice.
    Graţie posibilităţii de aplicare a imaginilor, şorţul din sticlă joacă rolul centrului de compoziţie al bucătăriei, adăugînd interiorului splendoare, stil şi originalitate.

Şorţul din sticlă este o posibilitate minunată de perfecţionare a interiorului bucătăriei, fără sume costisitoare pentru reparaţie. Pentru decorarea panoului folosim tehnologia imprimării UV pe sticlă, care permite aplicarea oricăror imagini pe sticlă. Desenul astfel se primeşte deosebit de rezistent şi uniform. Imprimarea UV nu devine sumbră cu trecerea timpului, posedă rezistenţă la acţiunea temperaturilor înalte şi nu intră în contact cu solvenţii. Încă un avantaj al tehnologiei este nivelul înalt de transmitere a culorilor, care permite reproducerea exactă a tuturor nuanţelor imaginii şi realizarea unui desen strălucitor.

Catalogul de imagini

Puteţi alege individual imagini din catalogul nostru sau din catalogul partenerului nostru www.shutterstock.com. Orice tip de lucrare este executat rapid şi calitativ.

Serviciile noastre

Studioul Sun Prints oferă un complex de servicii în domeniul imprimării pe sticlă, designului şi instalării skinali ( şorţuri de bucătărie). Specialiştii noştri vor lua măsurile necesare, vor organiza fabricarea panourilor din sticlă, vor elabora şi conveni cu beneficiarul designul şorţului din sticlă, vor efectua imprimarea pe sticlă, de asemenea se ocupă de transportarea şi instalarea panourilor.

Pentru a afla prețul imprimării UV pe mobilă și a comanda deplasarea echipei de specialiști la obiect, luați legătura cu consultanții noștri pe telefoanele indicate în compartimentul «Contacte».


Top