SUNPRINTS.MDTablouri multicanvas - SUNPRINTS.MD

Tablouri multicanvas

Tabloul multicanvas reprezintă o imagine, fragmentele căreia sunt îndeplinite pe pînze diferite, iar apoi amplasate alături, formînd o compoziție originală și interesantă. Ele se integrează perfect în interior, contribuind la conturarea stilului și amplasarea corespunzătoare a nuanțelor.

Tehnologia imprimării UV, pe care o folosim în producerea tablourilor modulare, permite atingerea performanțelor înalte în materia redării culorilor, obținînd în rezultat compoziții originale în culori vii, ce schimbă în mod minunat încăperea. Cerneala UV nu devine sură și nu formează crăpături, este rezistentă la fluctuațiile temperaturii și la umezeala înaltă, nu intră în reacție cu solvenții, ceea ce asigură rezistența deosebită a imaginilor. Tablourile sunt absolut inofensive și ecologice, de aceea utilizarea lor în interior a devenit populară.

Serviciile noastre

Propunem clienților noștri servicii de elaborare a proiectelor de design și imprimare a tablourilor modulare. La noi puteți achiziţiona tablouri modulare de orice mărime, aplicate pe pînză sau panouri din sticlă, divizate în cîteva fragmente, cu formă unică sau diferită.

Sun Prints propune un set complex de servicii în domeniul fabricării tablourilor modulare în Moldova, inclusiv:

Alegerea imaginii în conformitate cu stilul interiorului și gusturile beneficiarului.
Elaborarea proiectului de design de amenajare a tabloului modular.
Imprimarea pe pînză sau pe panourile de sticlă.
Transportarea și instalarea tablourilor modulare.

Vă ajutăm să schimbați interiorul apartamentului sau oficiului dvs., creînd un decor colorat și original. Contactați consultanții noștri pentru a afla prețul tablourilor modulare și a comanda confecționarea lor.

Top