SUNPRINTS.MDPanou decorativ - SUNPRINTS.MD

Panou decorativ

În perfectarea interiorului modern se folosesc pe scară largă elemente decorative din sticlă cu desene tematice. Alegerea prioritară a panoului din sticlă nu este întîmplătoare. Ele permit transformarea oricărui interior într-o veridică operă de artă și la sigur atrage atenția.

Avantajele utilizării în interior a elementelor din sticlă cu imagini:

Stabilitate, durata practic nelimitată, rezistență la acțiunea umezelii și variațiilor temperaturii (rezistența la temperatura pînă la 120 0C).
Sticlă nu intră în reacție chimică cu materialele lavabile și solvenții.
Sunt materiale simple în proces de îngrijire, se spală ușor și nu acumulează murdărie.
Reprezintă materiale absolut inofensive și ecologice.
Grație posibilității aplicării imaginilor, șorțul de bucătărie poate juca rolul centrului de compoziție al bucătăriei, încadrînd în interior elementele strălucirii, stilului și originalității.

Serviciile noastre

Studia Sun Prints prestează o gamă variată de servicii, care include fabricarea și instalarea panourilor din sticlă cu imagini. Compania noastră acordă fiecărui beneficiar o alegere diversă de imagini la orice gust și subiect. La dispoziția dvs. se află și galeria foto parteneră www.shutterstock.com. Puteți propune propria variantă a imaginii pentru decorarea panourilor din sticlă.

Imprimarea ultravioletă este realizată în baza echipamentului modern și în strictă conformitate cu doleanțele beneficiarului. Noi realizăm nu doar procesul de imprimare a imaginii, ci și oferim consultații referitor la alegerea materialelor, organizăm transportarea și montarea materialelor produse.

Contactați consultanții noștri pentru a discuta întrebările dvs. sau a lăsa o comandă de executare a panoului din sticlă.

Top