SUNPRINTS.MDImprimare UV placă - SUNPRINTS.MD

Imprimare UV placă

Imprimarea Ultraviolet este cea mai moderna si populara metoda de retransmitere a imaginilor pe materiale rigide incepind cu cele folosite in productie de publicitate vizuala precum PVC (plastic), sticla organica (acryl), Di-bond (panel compozit), PET si altele pina la materiale utilizate in principal la decorarea incaperilor precum sticla, lemnul, MDF sau PAL, ceramica si suprafete metalizate.

Fiind o tehnologie de ultima generatie, imprimarea ultraviolet permite crearea unor obiecte de publicitate sau design inedite, cu multiple efecte coloristice.

Un avantaj indiscutabil al printurilor UV este rezistenta coloristica la razele solare. Imaginile printate pastrindu-si proprietatile la exterior (out-door) pina la 8 ani si peste 15 ani la interior (in- door).

Utilajul nostru permite imprimare placilor de materiale rigide cu marimea pina la 2.05×3.2 metri (in cazul Imprimantei Hybrid) si 1,54×2.54 (in cazul imprimantei FletBed) fiind lideri la acest capitol pe piata Republicii Moldova.

Serviciile noastre

Studioul Sun Prints oferă un complex de servicii în domeniul imprimării pe orice suport rigid. Specialiştii noştri vor lua măsurile necesare, vor organiza fabricarea, vor elabora şi conveni cu beneficiarul designul, vor efectua imprimarea pe orice suport dorit.

Pentru a afla prețul imprimării UV placă și a comanda deplasarea echipei de specialiști la obiect, luați legătura cu consultanții noștri pe telefoanele indicate în compartimentul «Contacte».

Completează acest formular cu datele tale de contact.
În scurt timp unul din managerii noştri te va contacta pentru a-ţi oferi toate detaliile.

Numele Dvs *

Numărul de telefon*

Mesaj

Top