SUNPRINTS.MDImprimare pe mobilier - SUNPRINTS.MD

Imprimare pe mobilier

Dulapurile-Cupe în legătură cu dimensiunile mari necesită un design bine gândit. O soluție originală, care este potrivită pentru un interior modern, va fi dulapuri cu inserții de sticlă, pe care este imprimată imaginea. Astfel de elemente accentuează interiorul camerei, făcându-l luminos și unic.

Compania Sun Prints oferă servicii pentru imprimarea imaginilor pe suprafețe din sticlă de toate dimensiunile, precum și imprimarea pe oglinzi și PAL. Experții noștri vă vor ajuta să alegeți imaginea care se potrivește cel mai bine în interior. De asemenea, vom avea grijă de toate lucrările legate de transportul și instalarea produsului finit.

Pentru plasarea imaginei pe suprafața de sticlă, oglindă sau PAL folosim o tehnologie de imprimare UV (UltraViolet). Această tehnologie ajută la atingerea unui nivel înalt de culoare, pentru a primi compoziția strălucitoare si durabilă, ajută a nu obține estompezare și decolorare cu timpul sau sub influența unor factori externi – umeditate ridicată, la temperaturi externe, expunerea la solvenți.

Avantajele imprimării pe mobilă:

Durabilitate. Elementele păstrează aspectul inițial în decurs de lung timp.
Datorită tehnologiei imprimării UV, imaginea este rezistentă la acțiunea razelor și nu devine sumbră, păstrînd strălucerea și structura policoloră.
Rezistența. Fiecare produs este înzestrat cu peliculă protectoare ce preîntîmpină risipirea la acțiunea loviturii, asigurînd astfel caracteristicile de rezistență. Pelicula se aplică pe partea verso a sticlei și nu influențează aspectul exterior al obiectului.
Practicictate. Suprafața se supune ușor acținiii soluțiilor lavative și nu necesită îngrijiri adiționale.
Stil unic. Puteți alege orice imagine pe gustul dvs. și în conformitate cu interiorul încăperii  din catalogul nostru sau catalogul partenerului nostru pe site-ul www.shutterstock.com. Desenul aplicat prin intermediul cernelii UV posedă un contur exact și culori vii. O imagine selecționată în mod corect va ocupa locul central în compoziția interiorului, conferind acestuia o conotație elegantă și unică.
Material ecologic. Toate materialele utilizate în aplicarea imprimării sunt absolut inofensive, de aceea dulapurile cupe din sticlă cu imagini se integrează perfect în dormitor sau camera copiilor.

Luați legătura cu reprezentanții noștri pentru a primi informații adiționale și a lăsa o comandă de confecționare a panourilor din sticlă cu desen pentru dulapurile cupe.

Top