SUNPRINTS.MDDespre noi - SUNPRINTS.MD

Despre noi

Studioul Sun Prints se ocupă cu producerea imprimării multicolore și aplicarea imaginilor pe obiectele de interior, elementele decorului, materiale publicitare și diferite tipuri de acoperiri. Existînd pe piața Moldovei din 2011, compania noastră a reușit să se impună ca un partener de încredere, care prestează servicii de calitate în termenul stabilit.

Serviciile noastre

Design de interior
Proiectarea și elaborarea construcțiilor publicitare și comerciale
Imprimare de interior
Imprimarea UV pe diferite tipuri de materiale: sticlă, oglinzi, lemn, placă aglomerată din lemn (PAL), tavane extensibile, tapete, stofă, pînză, elemente de decor și mobilă
Organizarea lucrărilor de montare

În activitatea noastră utilizăm tehnologia imprimării UV, care permite să aplice imagini practic pe orice tipuri de materiale și straturi. Datorită calității înalte a transmiterii culorilor, acest tip de imprimare a devenit bine cunoscut în designul interiorului și producerea a diferite materiale publicitare. Utilizînd în proces de muncă echipament modern și cerneală de calitate, obținem imagine durabile și vii, care devin podoaba oricărui interior, făcîndu-l original și strălucitor.

Materialele pe care efectuăm imprimarea

Alegerea materialelor și elementelor pe care se poate efectua imprimarea este într-adevăr diversă. Acestea includ sticla și sticla organică, lemnul, PAL și MDF, materiale extensibile, tapete foto, autocolantă, ceramică. Noi la fel imprimăm pe materiale plastice, stofă, plăci, oglinzi și alte materiale. Pentru a afla mai multe despre imprimarea UV, luați legătura cu consultantul nostru.

De ce să alegi Sun Prints

Calitatea înaltă de imprimare
Alegere variată  de soluţiiți și  materiale
Operativitate și punctualitate
Echipă de specialiști în domeniu, care ajută să realizaţi în realitate cele mai diverse idei și planuri creative
Prețuri avantajoase
Condiții avantajoase de colaborare pentru parteneri

Noi oferim o gamă complexă de servicii, începînd cu calcularea mărimilor, alegerea materialelor, selectarea și imprimarea imaginilor pînă la montarea propriu-zisă a construcțiilor. Specialiștii noștri elaborează și acordă cu beneficiarul proiectul design încă pînă la începutul lucrărilor, conform căruia este realizat designul și instalarea elementelor decorative.

Unde se poate alege imaginea

Dacă ați decis să comandați imprimarea de interior cu cerneala UV, aveți posibilitatea să propuneți varianta personală de decor, să alegeți imagini din catalogul nostru sau să vă folosiți de sugestiile catalogului foto al partenerului nostru www.shutterstock.com, care include peste 6 000 000 de imagini de calitate superioară.

Atitudine profesională față de imprimare

Dacă comandați serviciile noastre, puteți fi sigur de calitatea lor și operativitate. Vă ajutăm să creaţi un design original, care va schimba cardinal interiorul dvs. şi îl va face într- adevăr unic. Noi lucrăm cu beneficiarii privaţi, de asemenea propunem condiţii avantajoase de colaborare designerilor de interior, producătorilor de mobilă şi de alte elemente ale decorului.

Pentru a primi răspunsuri la toate întrebările dvs., luaţi legătura cu consultanţii noştri prin telefoanele indicate în compartimentul «Contacte».

Top